Poďakovanie

Touto cestou sa chcem zo srdca – už zdravého poďakovať MUDr. Komanovej a celému tímu vo VÚSCH v KE za všetku odvedenú prácu- za starostlivosť a pohodu, ktorá vládla na odd. arytmológie, za každé milé slovo, či úsmev od samotných lekárov, sestričiek, asistentiek, sanitárok , či upratovačiek, ktorí svojim prístupom k pacientom dodali odvahu a potrebný pokoj pred a po zákroku. Veľmi si vážim všetko, čo ste pre mňa urobili, zvlášť Vám p. doktorka, že ste na môj mail nezabudli a odpísali , prijali ste ma a tak rýchlo zareagovali na môj zdravotný stav, našli hneď termín a ja som mohla podstúpiť abláciu- keby som len tušila, že ten zákrok nie je taký “hororový” ako v mojich predstavách, už dávno by som ho podstúpila .
Mám pár dní po zákroku, oblasť slabiny je v poriadku, na hrudníku občas počas dňa ešte pociťujem zrýchlený pulz, náznak búšenia, no viem, že to bude každým dňom lepšie a lepšie a môj život sa časom vráti do normálu a opäť si budem môcť plnohodnotne užívať život s mojou rodinou.

Ešte raz VEĽKÁ VĎAKA za všetko!!!!!!
Celému tímu vo VUSCH prajem veľa zdravia, šťastia, pokoja a radosti pri výkone povolaní, nech ste aj naďalej ANJELMI pre svojich pacientov.
S pozdravom a prianím všetkého dobrého ostáva Alena P.
Leave a reply